Tündérszépek – 2024

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny. A legszebbeket a zsűri juttatta a döntőbe. Az olvasók szavazatai alapján pedig egy lány csatlakozhatott a döntősök mezőnyéhez. A közönségdíjas Algács Lia lett. A második számú udvarhölgy címet Mezei Virág szerezte meg. Az első számú udvarhölgy pedig Türmer Zsófia lett. A királynői korona pedig a Szigetszentmiklósról érkező Hegyi Zsanett fejére került.

Kárász Panna
19, Murakeresztúr

Panna 175 cm magas, nyilas csillagjegyben született. Kedvenc étele a lasagne, kedvenc itala az epres limonádé. Szabadidejében szívesen hallgat Lana Del Rey-t, kedvenc parfümje a Dior.

A környezete, a családja, a szülei és a barátja biztatta, hogy induljon. A Tündérszépek 2024 egy jó megmérettetés, kicsit bepillanthat a szépségipar világába. Érdekeli a modellkedés, a divat világa, gyakran jár fotózásokra. A hétköznapokban igényesen, csinosan öltözködik. A fővárosban a Budapesti Gazdasági Egyetemen közösségszervezés tanul, és határozott terve, hogy humán erőforrás menedzsmenttel foglalkozzon. Szeret új embereket megismerni, barátságos és nyitott személyiségnek tartja magát. 

 

Tündérszépek – 2024