Tündérszépek – 2022

2024-ben, immár ötödik alkalommal indul útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. A korábbi évekhez képest több újdonságot is bevezettünk. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Kovács Bianka
26, Székesfehérvár

– 8 általánossal rendelkezem, hobbim pedig az éneklés, de egyelőre csak otthon merem kiereszteni a hangom. Nemrégiben végeztem el egy gél lakk tanfolyamot, és a jövőben ezzel is szeretnék foglalkozni. Van egy 6 éves kisfiam is. A versenyre azért jelentkeztem, mert régóta érdekel a reflektorfény, és színpadi lét is foglalkoztat. 

A 26 éves Kovács Bianka 173 cm magas, és a Rák csillagjegyében született. Kedvenc étele a magyarok klasszikusa, a rántott hús, kedvenc itala pedig a jeges tea. Zenei műfajok közül a hip-hop és az R&B világa áll közel a szívéhez. Kedvenc parfümje pedig a Halloween.

Tündérszépek – 2022