Tündérszépek – 2024

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny. A legszebbeket a zsűri juttatta a döntőbe. Az olvasók szavazatai alapján pedig egy lány csatlakozhatott a döntősök mezőnyéhez. A közönségdíjas Algács Lia lett. A második számú udvarhölgy címet Mezei Virág szerezte meg. Az első számú udvarhölgy pedig Türmer Zsófia lett. A királynői korona pedig a Szigetszentmiklósról érkező Hegyi Zsanett fejére került.

Benita Kim
19, Kecskemét

Benita Kim vagyok, 19 éves és Kecskeméten lakok.

Tanulmányaim mellett nagy figyelmet fordítok a szépségiparra és a divatra. Szeretném megnyerni a versenyt elsősorban azért, hogy maradandó élményt és tapasztalatot szerezzek. Másrészt azért, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy lehet egy lány egyszerre szép és okos is, ez a legmenőbb úgy gondolom. A jövőben tolmácsként szeretném nyelvtudásomat kamatoztatni szerteszét a nagyvilágban.

Kim 170 centiméter magas Csillagjegye: Halak. Szereti a brassóit és minden olyan ételt, amelyet az édesanyja vagy a mamája készített. Szívesen iszik epres vizet és limonádét. Szinte az összes zenei műfajt kedveli és leginkább az édes fűszeres illatokat választja, ha parfümről van szó.

Tündérszépek – 2024